Beşiktaşlı futbolcular Beck, Oğuzhan Özyakup ve İsmail Köybaşı, 1-0 kazanılan Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Müsabakayı değerlendiren Köybaşı, "Liderliğimizi devam ettirdiğimiz için çok mutluyuz. Maçın başından sonuna kadar çok iyi mücadele ettik. Takım arkadaşlarımı tek tek kutluyorum. Çok güzel ve anlamlı bir galibiyet elde ettik. Maçın gerginliği ve atmosferi oldukça yüksekti. Biz bu adrenalinde sakin kalmayı başarabildik. Bugünkü en önemli nokta buydu. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. Sabır ve zaman kavramı benim için çok değerli. Bugüne kadar sabrettim. Şimdi ise zamanı geldi. Bunu güzel değerlendiremeye çalışıyorum. 90+4'üncü dakikaya kadar savaşmayı bırakmadık. Bu, bugünkü maçta en önemli noktaydı" dedi.

BECK: "ŞAMPİYONLUĞU GERÇEKTEN ÇOK İSTİYORUZ"

Beşiktaş'ın tecrübeli sağ beki Beck ise, "Sürekli oynamaya ve üretmeye çalışan bir takımız. İkinci yarıda oyun planımızı değiştirdik. Uzun toplarla, baskıdan kurtulmaya çalıştık. Bursaspor taraftar avantajına sahipti. Biz son derece yıpratıcı olan Moskova maçından sonra buraya gelmiştik. Toparlanmak ve dinlenmek için uzun zamanımız yoktu. İki maçta da iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Şampiyonluğu gerçekten çok istiyoruz. Ama çok uzun bir yarış olacak. Çok iyi oynamadığınız oyunlarda da bu yarışta kazanmayı bilmeniz gerekiyor" diye konuştu.

OĞUZHAN: "TAKIMIN PERFORMANSI DAHA ÖNEMLİ"

Beşiktaş'ın galibiyet golünü atan Oğuzhan Özyakup ise, "Gomez ile maçın başında pozisyon bulduk. Ondan sonra Bursaspor'un pozisyonları oldu. Biz nereye gidersek gidelim maçı domine etmeye çalışıyoruz. Bugün zor oldu. Ama en sonunda 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz. Hocamız, maçtan önce 3 puanın ne kadar değerli olduğunu bize anlatmıştı. Çok önemli bir galibiyetti. Çünkü Galatasaray'da puan kaybetmişti. Ama bu lig, uzun bir maraton. Daha sezonun yarısına bile gelmedik. Onun için bizim, her maça tek tek bakmamız gerekiyor. Sezon sonu inşallah güzel şeyler olur. Benim performansımdan daha önemli olan şey, takımın performansıdır" şeklinde konuştu.

Beşiktaşlı futbolcularda 3 puan sevinci

Beşiktaşlı futbolcularda 3 puan sevinci

Beşiktaşlı futbolcularda 3 puan sevinci