Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in, "Kayserispor geçtiğimiz sezon hakem hataları ile düşürüldü" açıklamasını değerlendiren Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Delikan, "Bilic bu açıklamayı neden Türkiye'de iken yapmadı" dedi.

Kayserispor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Delikan, yaptığı açıklamasında, 2013-2014 sezonunda Kayserispor Kulübü'nün bariz hakem hataları sebebiyle bir yılının heba edildiğini belirterek, "Türkiye'de futbol camiasında görüyoruz ki, herkes her şeyi çok iyi biliyor. Türkiye'de teknik direktörlük yapmış olan Slaven Bilic'in açıklamaları da bunun en açık göstergesidir. Biz Kayserispor camiası olarak bir sezon boyunca hakem hatalarıyla düşürülmeye başlandığımızı ifade ederken, kimse ne Kayseri'ye ne de Kayserispor'a sahip çıktı. Ümit ediyorum ki, Kayserispor camiasına bunu yaşatanlar şu anda utanıyorlardır. Sormadan edemiyorum. Slaven Bilic, acaba neden Türkiye'de iken bu açıklamayı yapmadı" diye konuştu.

Slaven Bilic, iki gün önce yaptığı açıklamasında Türkiye'deki hakem hatalarından dem vurarak, Fenerbahçe'ye farklı muamele yapıldığını iddia etmiş, "Kayserispor 20 hakem hatasıyla düştü. Fenerbahçe'ye farklı muamele vardı" demişti.