Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Takımımızın fizik kondisyonu bizim istediğimiz noktada değil. Taktik organizasyonumuz açısından da geliştirmemiz gereken çok fazla şey var" dedi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına devam eden ve Düzce'de hazırlık maçı oynayan sarı-lacivertliler, İran takımı Zob Ahasn'ı 7-0 ile geçti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Vitor Pereira, kendisinin en sevindiği noktanın takımın bir arada düşünme duygusu olduğunu belirtti. Pereira, "Bir arada düşünme, takım halinde oynayabilmeleri en mutlu olduğum noktaydı. Doğaldır 11 günlük kampı geride bıraktık. Fizik olarak şu anda en iyi durumumuzda olduğumuzu söyleyemem. Hala geliştirmemiz gereken çok fazla nokta var. Takımımızın fizik kondisyonu bizim istediğimiz noktada değil. Taktik organizasyonumuz açısından da geliştirmemiz gereken çok fazla şey var. Oyunumuzun hızını ve agresifliğini daha ileriye taşıyabileceğimizi düşünüyorum. Genel olarak her iki yarıda da oynayan oyuncularımın hepsinden de memnun olduğumu söyleyebilirim" dedi.

"BİZİ BEKLEYEN DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER VAR"

Takımdan kimlerin gönderileceğine dair bir sorunun sorulması üzerine ise Portekizli teknik adam, "Şu anda hala çok zamanımız var bu kararı almak için. Önümüzde 3 hafta gibi bir süre var. Bu kararı almamız gerekirse eğer böyle bir mecburiyetimiz olursa bu kararı nasılsa alırız. Şu anda bizi bekleyen daha önemli şeyler var. Bu takımdaki oyuncuların kalitesinden nasıl yararlanırız bunu düşünüyoruz. Zaten herkes de kalabilir. Ama böyle bir karar almaya mecbur kalırsak vereceğiz" ifadelerini kullandı.

"HER İKİ OYUNCUDA BU TAKIMA KALİTE KAZANDIRACAKTIR"

Nani ve Souza'nın takıma katılması hakkındaki bir soruya ise Pereira, "Aslında çok fazla gün çalışabildiklerini söyleyemem" diyerek, "Kısa bir zaman oldu onlarla çalışmaya başlayalı. Ama kalitelerini herkes biliyor diye düşünüyorum. Benim de iyi tanıdığım oyuncular her ikisi de. Bu yüzden istedim zaten bu transferleri. Her iki oyuncu da bize yardımcı olacak ve kalite kazandıracaktır bu takıma" şeklinde konuştu.