Çin'de transfer sezonunun kapanmasına iki gün kala harekete geçenBeijing Guoan , bir golcüyü daha transfer etmek için harekete geçti. Brezilya basını, geçtiğimiz sezon gol kralı olan Ricardo Oliveira için yeşil-sarılı ekibin girişimlere başladığını yazdı.

Milliyet'te yer alan habere göre; oyuncunun menajeriyle temasa geçen yetkililer, Brezilyalı futbolcuya Santos'ta kazandığının 8 katı fazla maaş teklif etti. 35 yaşındaki oyuncunun, şu anki aylık kazancının 34 bin Euro olduğuna ve bunun 230 bine çıkabileceğine vurgu yapıldı. Oliveira'nın, yöneticilerle görüşerek Çin ekibine gitmek istediğini ilettiği belirtildi.

"FİZİK OLARAK YETERSİZ"

Öte yandan yeni takımından Burak Yılmaz ile ilgili ilk yorum geldi. Beijing Guoan teknik ekibinden ismi açıklanmayan bir yetkili, Çin basınına yaptığı açıklamada, oyuncunun henüz forma girmediğini iafede ederek, "Henüz kendine gelemedi ve en iyi seviyesinde değil. Ancak bunun büyük bir sorun olmadığını düşünüyoruz. Ligin başlayacağı gelecek haftalara kadar iyi duruma geleceğini tahmin ediyoruz" dedi.