Bursaspor'un Çek forveti Tomas Necid, oynadığı 4 maçta 6 gol atarak, takımının topladığı 9 puana direkt katkı sağladı.

Sezon başında Bursaspor'a transfer olan Çek golcü, şansız bir sakatlık yaşamıştı. Sakatlığını atlattıktan sonra ilk olarak Gençlerbirliği maçında sonradan oyuna giren Necid, 1 gol atarak takımının 3 puana uzanmasına katkı sağladı. Ardından Çek golcü, Fenerbahçe maçında 1 gol atmasına rağmen takımının mağlup olmasını engelleyemedi. Geçtiğimiz hafta Bursaspor'un Eskişehirspor ile oynadığı maçta yeşil-beyazlı ekip, gol bulamayınca taraftarlar 75. dakikadan itibaren protestolara başladı. Bu müsabakada 85. dakikada sahneye çıkan yıldız golcü, takımının 3 puana uzanmasında önemli rol oynadı.

RİZE MAÇINDA COŞTU

Bursaspor'un bugün ligin tek namağlup takımı Çaykur Rizespor'a karşı deplasmanda oynadığı mücadelede tam bir Necid şov yaşandı. Zorlu müsabakada 3 gol atan ve Rize'nin namağlup unvanına son veren yetenekli golcü, taraftarlarının gönlünde taht kurdu.

GOL KRALLIĞINDA ZİRVEYE ÇIKTI

Öte yandan Çaykur Rizespor maçında hat-trick yapan Necid, maç sonu itibariyle gol krallığında zirveyi Rizesporlu Leonard Kweuke ile paylaştı. Ayrıca Çek golcü, Bursaspor formasıyla çıktığı 4. maçında ilk hat-trick'ini yapmış oldu.