Bursaspor FM Radyo, bugün itibariyle 99.3 radyo frekansı ve www.bursaspor.fm internet adresi üzerinden yayın hayatına başladı. Radyonun ilk canlı yayın konuğu ise Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam oldu.

Bursaspor FM Radyo, yayın hayatına başladı. Açılışa Başkan Recep Bölükbaşı, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof.Dr. Nihat Sapan, Kemal Güler, Ahmet Eraslan, Ahmet Bozdemir, Necmettin Kocaman, Halil Özyürek, Konuralp Yeşil, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç ve Divan Başkanlık Kurulu Yazmanı Haluk Sivri katıldı. Radyonun açılış kurdelasını Bölükbaşı, Şahin, Karlık ve Sevinç ile birlikte kesti. Açılışın ardından Bölükbaşı ve Sağlam, Bursaspor FM'in ilk canlı yayın konuğu oldu.

BÖLÜKBAŞI: "CAMİAMIZ HER ANLAMDA BÜYÜYOR"

Bölükbaşı, Bursaspor FM'in açılışıyla gurur duyduklarını, takımın her geçen gün kurumsallaştığını ve büyüdüğünü ifade ederek, "İnşallah 1 buçuk ay içerisinde Timsah Arena'da beraber olacağız. Bursaspor FM'inde başkanlığımda kurulması çok anlamlı. Geçen dönemde Bursaspor Basketbol takımını kurduk. Bunu neden söylüyorum? Bursaspor artık eski Bursaspor değil. Her geçen gün büyüyoruz. Bütçesiyle, camiasıyla, tesisleriyle büyüyor. Bugün o kadar gururluyuz ki, İstanbul kulüpleri dışında Bursaspor'un televizyonu var. Radyoda ise sadece Fenerbahçe'nin radyosu var. Büyümek ve kurumsallaşma böyle oluyor. Bunu hemen yapmak isterdik, ama bir süreci var. İnanıyorum ki birlik beraberlik içerisinde olduğumuz sürece Bursaspor, Türkiye'yi de geçecektir, Avrupa'yı da geçecektir" dedi.

SAĞLAM: "BURSASPOR FM HAYIRLI OLSUN"

Sağlam ise yayında şu açıklamalarda bulundu:

"Bugün yine güzel bir günde beraberiz. İnşallah televizyon açılışından sonra çok güzel bir süreç yakaladık. Radyo açıldıktan sonra inşallah bu sürecin aynısını yaşarız. Bundan sonraki süreçte camiamız ile Bursaspor'u seven herkes ile hep beraber el ele olacağız. Bu radyoda çok güzel başarılar sizler yorumlayacaksınız, bizlerde değerlendireceğiz. Taraftarlarımız ile birçok şeyi paylaşacağız. Başkanımızın da dediği gibi bizim birbirimizi anlamaya ihtiyacımız var. Bu konuda inşallah Bursaspor FM çok önemli eksikliğimizi giderecek. Taraftarımızla daha çok şeyleri paylaşma şansı bulacağız. Böylelikle birbirimize daha fazla destek olacağız. Bursaspor FM'in hem Bursaspor'a hem de Türk yayın hayatına hayırlı olmasını diliyorum."

BURSASPOR'DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Öte yandan Bursaspor'un iletişim yapılanmasında da yeni düzenlemeler yapıldı. Bu doğrultuda Bursaspor TV Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdüren Suat Paçacı, iç ve dış iletişim koordinasyonunun sağlanması kapsamında Basın Sözcülüğü ve Medya Direktörlüğüne, BSTV Genel Müdür Yardımcısı Burak Uçar ise teknik heyet ve futbolcuların iletişim işleyişinin düzenlenmesi göreviyle Futbol A Takım İletişim Sorumluluğuna getirildi.