Bursaspor, Makedonya'nın Shkendija takımından renklerine kattığı Sedat Berisha ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeşil-beyazlı kulüp, Berisha için Özlüce Tesisleri'nde imza töreni düzenledi. Berisha'nın Avrupa ve Şampiyonlar Ligi tecrübesi olduğunu ifade eden Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, "Son 5 sezonda 115 maç oynadı. Kendisi istikrarlı bir futbolcu. Makedonya'da da kulübüyle 1 şampiyonluk yaşadı. Bursaspor'da yabancılık çekmeyeceğini umuyorum" dedi.

"BURSASPOR'DA OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM"

Yeni transfer Berisha ise, Bursaspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Kendi ailemi, arkadaşlarımı ve beni destekleyenlere teşekkür ediyorum. Bursaspor'da olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Bursaspor çok başarılı bir takım. Bursaspor takımı beni çok iyi karşıladığı için teşekkür ediyorum. Ayrıca takımımızın 12. oyuncusu Teksas grubuna buradan selam gönderiyorum. Onlarda beni desteklediler. Teşekkür ediyorum. Umarım gelecek dönemde şampiyonluğu Bursaspor'a getiririz" diye konuştu.

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Serdar ve Sivok ile rekabet yaşayacağı şeklindeki soruya Berisha, "Serdar ve Sivok'u tanıyoruz. İkisi çok iyi ve tecrübeli. Onların arasında olmaktan mutluluk duyuyorum. Elimden geleni yapacağım" açıklamasını yaptı.

Ülkesi dışında futbol oynamak için ilk defa Türkiye'ye geldiğini ifade eden Berisha, yabancılık çekmeyeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından kendisini 3 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Berisha, Bursaspor atkısıyla basın mensuplarına poz verdi.

Bursa’ya imzayı attı