Sabah Gazetesi'nden Ahmet Çakar 'ın, 'Eyyam yaptı' başlıklı yazısı şöyle:

"Bir eski hakem olarak, Cüneyt Çakır'ın dün sahada ne yapmak istediğini çok net gördüm ve hissettim. Eyyam yaptı!

Dün gece Fenerbahçe kazandı ve bence lig yeni başlıyor. Peki Fenerbahçe kazanmayı hak etti mi? Kesinlikle. Özellikle ilk yarıBeşiktaş kafasını kaldıramadı. Fenerbahçe sahanın her yerinde öyle bir baskı kurdu ki Beşiktaş neye uğradığını şaşırdı. Özellikle kanatlarda oynayan Volkan ve Alper her iki kanadı da korkunç şekilde iyi kullandı. Aslında F.Bahçe maça 1-0 önde başlamış gibi oldu. İlk dakikalarda kazanılan serbest vuruşu Caner çok farklı kullandı. Herkes yüksek atıp dolduracağını düşünürken o markajsız bomboş duran Volkan Şen'e oynadı. Volkan da gelişine çok iyi vurdu. Aslında F.Bahçe ilk yarıda 2'yi 3'ü bulabilirdi ama bulamadılar.

Beşiktaş'ta ise Quaresma'nın karşı karşıya yakaladığı pozisyon gol olsa sonuç farklı olabilirdi. Fenerbahçe ikinci yarıda hep yaptığını yaptı. Maçı kilitlediler, geriye çekildiler, kontra bulmaya çalıştılar. Bu yarıda Beşiktaş da golü bulabilecek pozisyonlar yakaladı ama bence gecenin en iyilerinden biri olan Volkan Demirel takımını kurtaran isim oldu. 
Sonuçta görünen o ki lig yeni başlıyor ve yine görünen o ki son haftaya kadar inanılmaz bir yarış bizleri bekliyor. Fenerbahçe dün gece sadece 3 puan kazanmadı. Hem moral buldu hem de Beşiktaş ile olan ikili averajı lehine çevirdi.

Gelelim hakem Cüneyt Çakır'a. Yazık! Bir eski hakem olarak sahada ben onun ne yapmak istediğini çok net gördüm ve hissettim. En masum ifadeyle eyyam yaptı. Aslında bazı düdükler ve bazı yaklaşımlar eyyamdan da ötedeydi. F.Bahçe'nin golü bulduğu serbest vuruşta faul falan yok. Tamamen uydurma. Maç boyu ona benzer o kadar çok pozisyona 'devam' dedi ki anlaşılır gibi değil. Sarı kartı olan Caner'i en az iki defa oyundan atması gerekirken atamadı, atmadı. Bu çok tehlikeli bir durum. Herkese yedirebilirsin ama Cüneyt Çakır bana yediremezsin! Sonra Beck'in Fenerbahçeli oyuncunun sırtına basmasında gıkı çıkmadı. Onu da atamadı.

Ve ikinci yarı... 5 dakika içinde art arda 3-4 önemli faulü yapan Volkan Şen'i de atamadı ve gecenin bence de en kötü isimlerinden biri oldu."