Fenerbahçe'nin başarılı sol beki Caner Erkin, Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk'ten daha kaliteli bir takım olduğunu söyledi.

Shakhtar ile oynanacak rövanş maçı öncesinde FB TV'ye açıklamalar yapan Caner Erkin, "Baktığınızda hızlı oynayan oyuncuları var. Bence en önemli özellikleri de bu. Çok çabuk oynuyorlar ve çok çabuk hücuma çıkıyorlar. Biz tabii ki bunların hepsini engelleyemeyiz ama 3 kere çıkacaklarsa, bunu 1'e indirirsek bizim için de tehlike azalır. Tabii ki bizim de çok hızlı hücuma çıkmamız lazım. Bizim de çok etkili oyuncularımız var; defansta, önde, orta sahada. Biz onlardan aşağıda kalır bir takım değiliz, bence daha da kaliteli bir takımız. İnşallah, elimizden gelen her şeyi yapıp turu alırız diye düşünüyorum" dedi.

Takımın yeni olmasına rağmen futbolun dilinin bir olduğunu söyleyen Caner Erkin, "Tabii geçen seneden baktığımızda; şu anda ilk on bire bakıyoruz gerçekten çok fark var geçen seneki oyunculardan. Tabii hoca da yeni. Hoca bizi, biz de hocayı tanımaya çalışıyoruz. Geçen sene veya ondan önceki sene baktığımızda, ben örneğin sola koştuğumda veya farklı bir oyuncu, nereye pas atacağımızı biliyorduk. Ama şu anda birazcık bir birimizi tanıma aşamasındayız. Ama bence futbolun dili bir. Farklı dille konuşan arkadaşlarımız var, bu da çok önemli değil. Sonuçta futbol birdir benim için. Akıllı olan ve kaliteli olan her zaman kazanır" diye konuştu.