Liglerin başlamasına kısa bir süre kala birçoklarınız Bein sports ve farklı yayıncı kuruluşlarının abonelik paketlerine göz atmaya başlamış olabilirsiniz. Araştırmalarınızı yaptığınızda ne kadar yüksek rakamlar olduğunu daha net bir şekilde göreceksiniz. Elinizin altında online dünya gibi bir mucize varken bu tür markalara ve firmalara ödeme yapmak gerçekten saçma. Ben yıllardır ücretsiz olarak hizmet alıyorum ve yayın kalitesinden de gayet memnunum. Üstelik yalnızca Türkiye Ligi değil, ilgimi çeken birçok ligi de yakından takip ediyorum. Zamanım olmadığı takdirde maç özetlerini ya da canlı skor takibini gerçekleştiriyorum. Canlı maç izle araması ile birlikte sizler de ücretsiz hizmet sunan kanallara erişim sağlayabilirsiniz.

Jestyayın adresini tavsiye etmek isterim ve benim de uzun süredir hizmet aldığım adreslerden bir tanesi olduğunu belirtmeliyim. Herhangi bir ücret ödemiyorum ve üye olmama da gerek kalmıyor. Gayet profesyonel bir mecra yaratmışlar ve bu mecra sayesinde taleplerime yanıt alabiliyor olmam da inanılmaz hoşuma gidiyor. Canlı maç izle araması ile karşınıza çıkacak diğer sitelerden bir adım önde olduklarını söyleyebilirim. Bu arada futbol maçlarının yanı sıra ana ekranda basketbol kategorilerini de göreceksiniz. Bu kategorilerin tamamı aktif ve dilediğiniz an sizlerde tek bir tık ile maçları seyredebiliyorsunuz.

Elinizin altında böyle bir fırsat varken değerlendirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Canlı maç izle heyecanı her geçen gün biraz daha artıyor ve farklı liglerin eklenmesi de insanları memnun ediyor. Para ödemek ve birçok yayıncı kuruluşa abone olmak yerine sizler de hiçbir ücret ödemeden bu hizmeti alabilirsiniz. Emin olun memnun kalacaksınız ve bu tavsiyemin ne kadar doğru olduğunu sizler de kısa süre içerisinde fark edeceksiniz.