Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "İkinci devre Gençlerbirliği sahada hiç yoktu. Bunun karşılığında Galatasaray 4 gol gibi bir skorla maçı kazanmış oldu. Galatasaray'ı kutluyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Gençlebirliği, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "İkinci devre Gençlerbirliği sahada hiç yoktu. Bunun karşılığında Galatasaray 4 gol gibi bir skorla maçı kazanmış oldu. Galatasaray'ı kutluyorum. Ancak bizim oyuncularımıza da bir şey söyleyecek halim yok. Futbolda bunlar olağan şeyler. Artık önümüze bakacağız" dedi.

"4 GOL YİYEN TAKIMIN BAŞKANI OLARAK SÖYLÜYORUM…"

Bir basın mensubunun, "Hakemin performansını nasıl buldunuz?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan başkan Cavcav, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ben bugün 4 gol yemiş takımın başkanı olarak; genç hakemi canı gönülden kutluyorum. 4 gol yediğim için demiyorum ama hakemin oyun içerisinde vermiş olduğu kararları çok isabetli olarak gördüm. Ben uzun yıllardır futbolun içerisinde olan bir insanım. Dolayısıyla genç hakemlerimizin Türk futboluna büyük katkı sağlayacağı kanaatindeyim. Bu hakem kardeşimizi de kutluyorum."

(iha)