Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Atletico Madrid, mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Bu kadar kötü oynamaya hakkımız yok" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda deplasmanda Atletico Madrid'e 2-0 yenilerek Devler Ligi'ne veda eden Galatasaray'ın Futbol Direktörü Cenk Ergün maç sonrası yaptığı açıklamada maçta etkili olamadıklarını belirtti ve "Önümüzde bir Astana maçı var. Orada hata yapmadan yeni dönemde Avrupa Ligi'nde devam etmeyi planlıyoruz. Hafta sonu çalışmalara Mustafa Denizli ile başlayıp kendisiyle yeni bir defter açacağız. Sonuçta burası Galatasaray. İçinde bulunduğumuz durum kimsenin hoşuna giden bir durum değil ama biz büyüklüğümüzü her zaman böyle zor durumlarda gösterdiğimiz tepkiyle kanıtlamışızdır " dedi.

Gelen soru üzerine teknik direktör değişiminin yanısıra sakat ve cezalı oyuncuların olmayışının takımı etkilemiş olabileceğini belirten Ergün, "Birçok sebep olabilir ama bunların hiç biri mazeret değil, bu kadar kötü olmaya hakkımız yok" dedi.

Galatasaraylı futbolcu Jem Karacan ise maç sonu yaptığı açıklamada, "Dünya'nın en iyi takımlarından biri ile oynadık. Zor zamanları aşmak ve yeniden kazanmaya başlamalıyız ve Galatasaray'ı ait olduğu yere, yani Türkiye'nin en iyi takımı olmaya taşımalıyız" şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayarak rüyasının gerçekleştiğini ifade eden Karacan, "Ancak sonuç hayal kırıklığına neden oldu" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın başarılı oyuncularından Yasin Öztekin ise, "Bugün istediğimiz gibi oynayamadık. Tempoyu yakalayamadık ve takım halinde iyi işler yapamadık. Astana'yı yenerek UEFA Avrupa Ligi'ne gitmek istiyoruz. Artık Mustafa hoca ile daha iyi çalışıp, kenetlenip önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.