Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, "Maçın hakimi bizdik. Gerçekten golü daha erken de bulabilirdik. 1-0'ı bulduktan sonra yine şanslarımız oldu. Bu maçtan daha farklı bir galibiyetle ayrılabilirdik" dedi.

Beşiktaşlı futbolculardan Cenk Tosun ve Necip Uysal deplasmanda 1-0 galip geldikleri Skenderbeu maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"Son 20 dakika bizim için çok hoş olmadı" diyerek sözlerine devam eden Cenk, "Birkaç tane atak yedik ama iyi direndik orada. 1-0 olsun bizim olsun misali bir maçtı bugün bizim için. Avrupa Ligi'ne iyi başladık. Bu maçta yaptığımız hatalardan ders çıkarıp Gençlerbirliği maçına ders çıkarmak istiyoruz" diye konuştu.

Siyah-beyazlı golcü futbolcu, galibiyet aldıkça takım olarak daha iyi oynadıklarını ifade ederek, "Bu bize moral verecek. Avrupa Ligi'ne iyi başladık. Geçen sene de iyi işler çıkarmıştık ve bu sene de iyi işler çıkartmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Siyah-beyazlı bir diğer futbolcu Necip Uysal ise "Avrupa Ligi'nde ilk maçımızdı. Bu maç bizim için çok önemliydi. Bugün de güzel bir sonuçla başladığımızı düşünüyorum. Golü bulduk ama üst üste baya bir gol kaçırdık. Devamı gelse daha farklı olurdu bu yüzden biraz zorlandık. Ama Allah'a şükür iyi sonuç aldık. Hocam bana ne zaman görev verse sahada elimden geleni yaparım. Bugünden elimden geleni yaptığımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.