Geçen yıl Club Brugge ile oynanan Avrupa Ligi maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle 3 maç ceza alan ve sezon başından beri Avrupa'da forma giyemeyen Beşiktaşlı oyuncu Olcay Şahan'ın cezası sona eriyor. Deneyimli sol kanat, Lokomotiv Moskova maçında formasına kavuşuyor.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçında Beşiktaş, yarın Lokomotiv Moskova'yı konuk edecek. Avrupa arenasında bu sezon oynanan 3 maçta cezası sebebiyle forma giyemeyen Olcay Şahan ise siyah-beyazlı takımda ilk 11'deki yerini alacak. Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 10 haftada da Beşiktaş formasıyla sahada ter döken Olcay Şahan, takımın kilit isimlerinden biri. Geride kalan haftalarda 3 gol 3 asistlik performans sergileyen deneyimli futbolcu, bu sezon henüz Avrupa maçı oynamadı.

UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında Beşiktaş, geçen yıl Club Brugge'ü İstanbul'da ağırlamıştı. Belçika temsilcisinin 3-1 üstünlüğü ile biten karşılaşmanın 90+2. dakikasında orta sahaya yakın bir bölgede Oulare'yi faulle durduran Olcay, direkt kırmızı kartla oyundan atılmıştı. Karşılaşmadan bir kaç gün sonra belirlenen karar Olcay, 3 maç ceza almıştı. Deneyimli sol kanat, cezası sebebiyle bu sezon UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki Skenderbeu, Sporting Lisbon ve Lokomotiv Moskova ile oynanan karşılaşmalarda görev alamadı. Cezasını tamamlayan Olcay Şahan'a Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yarın ilk 11'de yer vereceği de bildirildi.