Galatasaray, 9 günde 3 zorlu karşılaşmaya çıkacak.

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 7 haftasında topladığı 14 puanla ikinci sırada yer alan sarı-kırmızılı ekip, 8. hafta mücadelesinde 17 Ekim Cumartesi günü Türk Telekom Arena Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. 9 günde 3 zorlu karşılaşmaya çıkacak olan Aslan, bu maçlardan en az puan kaybı ile ayrılmayı hedefliyor.

9 GÜNDE 3 ZORLU MAÇ

Süper Lig'de karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının ardından 21 Ekim Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. hafta maçında Benfica'yı ağırlayacak olan sarı-kırmızılı ekip, Portekiz ekibi karşısında devler ligindeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Zorlu karşılaşmanın ardından Hamzaoğlu'nun öğrencileri, 25 Ekim Pazar günü Fenerbahçe ile derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Galatasaray'ın 9 günde karşılaşacağı 3 karşılaşma şöyle:

17 Ekim 2015

Galatasaray - Gençlerbirliği

21 Ekim 2015

Galatasaray - Benfica

25 Ekim 2015

Fenerbahçe - Galatasaray

HAMZAOĞLU ROTASYON YAPACAK

Galatasaray'ın yoğun maç takviminden en az puan kaybı ile çıkması için teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve ekibi, yoğun çaba sarf edecek. Deneyimli çalıştırıcının Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak karşılaşmalarda rotasyonlar yaparak takımı diri tutması bekleniyor.

SNEIJDER'İ BEKLEYEN DERBİ TEHLİKESİ

Ligin 7. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan karşılaşmada sarı kart görerek sınıra gelen Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Gençlerbirliği ile oynanacak mücadelede sarı kart görmesi halinde derbide forma giyemeyecek. Sneijder'in yanı sıra tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu da sınırda bulunuyor.