Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yarın oynanacak Gençlerbirliği mücadelesinde sahaya rotasyonlu bir 11 sürecek.

Sarı-kırmızılı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Türk Telekom Arena Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Sahadan 3 puan ile ayrılarak galibiyet serisini 4'e çıkarmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kadro sıkıntısı yaşıyor.

BURAK YILMAZ OYNAYAMAYACAK

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı tam olarak geçmeyen ve fizyoterapist eşliğinde çalışmalara devam eden Burak Yılmaz, yarınki mücadelede forma giyemeyecek. Yıldız oyuncunun yerine Umut Bulut'un ilk 11'de yer alması bekleniyor. Burak Yılmaz'ın Gençlerbirliği mücadelesinin ardından devler liginde oynanacak olan Benfica karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

MUSLERA'NIN DİNLENDİRİLMESİ BEKLENİYOR

Uruguay Milli Takımı'ndan yorgun dönen ve maç öncesi yalnızca bugün akşam saatlerinde yapılacak antrenmana katılacak olan kaleci Muslera ile ilgili belirsizlik sürüyor. Başarılı eldivenin Benfica ve Fenerbahçe maçları öncesi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından dinlendirilmesi bekleniyor. Kaleci Muslera'nın forma giymemesi halinde sezon başında Beşiktaş'tan transfer edilen Cenk Gönen, sarı-kırmızılıların kalesini ligde bu sezon ilk kez koruyacak.

DENAYER İÇİN SON KARAR HAMZAOĞLU'NUN

Hafif sakatlığı bulunan ve Belçika'dan dönemediği için son antrenmanda yer almayan Jason Denayer'in fiziksel durumuna bakıldıktan sonra karar verilecek. Sağlık heyetinin raporuna göre teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Denayer için son kararını verecek. Belçikalı oyuncunun forma giyememesi halinde Sabri Sarıoğlu'nun sahada yer alması bekleniyor.

PODOLSKI'DEN İYİ HABER

Bir süredir sakatlığı bulunan ancak takımla birlikte çalışmalara başlayan Alman yıldız Lukas Podolski'nin ise Hamzaoğlu'nun görev vermesi halinde sahada yer alabileceği öğrenildi.

HAMZAOĞLU'NDAN DERBİ ÖNCESİ KART UYARISI

Öte yandan tecrübeli teknik adamın, ligin 9. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynanacak derbi mücadelesi öncesi sarı kart sınırında bulunan Sneijder ve Sabri Sarıoğlu'na kart görmemeleri yönünde uyarılarda bulunduğu bildirildi.