Galatasaray Kulübü, erkek voleybol takımının isim sponsorluğu konusunda HDI Sigorta ile anlaştı.

Sarı-kırmızılı kulübün erkek voleybol takımı isim sponsorluğu konusunda 1 yıllığına sigorta şirketi HDI Sigorta ile anlaşma sağladı. Anlaşmaya göre sarı-kırmızılıların voleybol takımının ismi 1 yıllığına Galatasray HDI olacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadyumu'nda düzenlenen imza törenine Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce ve HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu katıldı.

YÜCE: "HEDEFİMİZ DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLARLA ŞAMPİYONLUK"

İmza töreninde konuşan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, "Bizler sporu sağlıklı nesilleri yetiştirmenin sigortası olarak görüyor ve bu anlayışla hizmet ediyoruz. Galatasaray Voleybol Şubesi olarak hedefimiz, altyapıdan aldığımız gücümüzü dünyaca ünlü voleybol yıldızlarıyla buluşturarak yeni şampiyonluklara ulaşmak. HDI Sigorta ile yaptığımız iş de böyle bir önemli hedefin parçasıdır. Tesislerimiz de HDI Sigorta'nın güvencesi altında. İşbirliğimizi bir adım ileri taşıyoruz ve Galatasaray Erkek Voleybol Takımı bugünden sonra Galatasaray HDI ismi ile sahada mücadele edecek ve taraftarımızın özlediği büyük başarılara doğru yol alacak" dedi.

HANCIOĞLU: "ANLAŞMAYA UZUN SOLUKLU BAKIYORUZ"

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ise, "Bize 5 sene sonunda tekrar beraber olmaya devam şansı verdikleri için teşekkür ediyoruz. 5 sene uzun soluklu bir işbirliği ve biz bunu hep beraber becerdik. Başarıya çok katkıda bulundu. Ali bey ile sohbetlerimiz de konuşuyoruz. Biz bu işbirliğine 1 senelik bakmıyoruz, uzun soluklu bakıyoruz. Belki bir gün statların ve salonların da üstüne HDI logosunu bize yapıştırma şansı verirsiniz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu'ya üzerinde adının yazılı olduğu 10 numaralı Galatasaray forması hediye etti.

Cimbom’a yeni sponsor

Cimbom’a yeni sponsor