Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, çok önemli bir üç puan aldıklarını ancak ligde bulundukları konum nedeniyle rahat olmadıklarını söyledi.

Medicana Sivasspor karşılaşması sonrası karşılaşmayı değerlendiren Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, "3 puan aldık böyle bir gün var futbol içinde uzun maratonda. Trabzonspor bir kalite taşıyor, bu mücadeleyi görmek sevindirici. Oyuncular birbirlerine yardım ederek, iyi mücadele ederek iki tane güzel gol attık. Çok önemli bir üç puan aldık. Büyük ailemize geçmiş olsun demek istiyorum. Daha fazlasını yapmalıydık, ama son haftalarda yapamadık. Allah'tan bugün oldu. Bu üç puanı ailemizi hediye etmek istiyoruz. İnşallah her şey çok çabuk kendine döner" dedi.

Yaptığı taktik değişikliğinin sorulması üzerine Shota, "Denedik. Risk değildi bence. Biraz daha güven meselesi. Güven olmayınca ister 8 tane, ister 1 stoper oynat. Zor bir süreçten geçtik. Beklenmeyen bir gidişattı. İyi oynarken de kaybettik şanssızlık da vardı. Kötü oynayarak da kaybettik. Bugün denedik, futbolcuların çok zamanı yoktu. Futbolcular da anlayış gösterdiler tebrik etmek lazım. İlk devre, o sistemle oynadık. Kırmızı kartla oyun biraz daha değişik oldu ve maçı böyle bitirdik" diye konuştu.

Trabzonspor'un 8. sırada olduğunu ve bu nedenle rahat olmadıklarını belirten Arvaladze, sezon içinde değil hedeflerine ulaşarak sezon sonunda rahat etmek istediklerini aktardı.

Shota maçı kaybetseydi tavrının ne olacağı soruna ise, "Kaybetseydik yapardık, onu kaybetseydik düşünürdük, ama kazandık" cevabını verdi.