Doğu Akdeniz Üniversitesi çalışanları Kooperatifi (DAÜ – KOOP) sponsorluğu ve koordinasyonu ile DAÜ Spor İşleri Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen üniversite çalışanları arası Futsal Turnuvası 9 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen açılış maçı ile başladı.

Üniversite çalışanları arasında sosyal faaliyetleri artırmak, farkındalık yaratmak ve ilişkileri güçlendirmek amacı ile ilk kez düzenlenen söz konusu turnuva üniversite çalışanları arasında büyük heyecan yarattı. DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda gerçekleştirilen söz konusu açılış maçına DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam da katıldı.

Turnuva süresince maçlar 2 grup şeklinde 8 takım arasında tek devreli lig usülünde gerçekleştirilecek. 13 Kasım 2015 tarihinde 18:00-20:00 saatleri arasında oynanacak olan yarı final ve final maçları sonucunda derceye giren takıma ödülleri Prof. Dr. Necdet Osam tarafından takdim edilecek.

Turnuvaya katılan takımlar arasında DAÜ Rektörlük, Fen ve Edebiyat Fakültesi, Bilgi İşlem Merkezi Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü, Çevre İşleri Müdürülüğü, Teknik İşler Müdürlüğü, Satınalma ve Envanter Kontrol Müdürlüğü, Güvenlik İşleri Şube Amirliği personelleri yer alıyor.