Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan üniversitelerin katılımı ile düzenlenecek olan spor oyunlarına ev sahipliği yapacak. Üniversiteler arası iletişimi güçlendirmek ve spor aracılığıyla işbirliğini artırmanın amaçlandığı Spor Oyunları için DAÜ’de biraraya gelen 9 üniversite temsilcisi, 25 – 27 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan spor oyunları hakkında teknik konuları görüşmek üzere bir toplantı düzenledi.

DAÜ Senato Odası’nda gerçekleşen toplantıya, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, Uluslararası Final Üniversitesi, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi, Kıbrıs İlim Üniversitesi ve Akdeniz Karpaz Üniversitesi temislcileri katıldı.

Üç farklı branşta ve toplam altı takımla katılacak üniversitelerin temsilcileri, böyle bir organizasyon planladığı için Doğu Akdeniz Üniversitesi yönetimine teşekkür ederek, bu tür organizasyonların devamı ve KKTC Üniversite Sporları Federasyonu’na daha fazla destek verme konusunda fikir birliğine vardılar.

14803303_10154593929588416_1657115548_o.jpg