DAÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya tarafından verilen Kampanya Dersi kapsamında, dersin öğrencileri Hülya Bakca, Lara Zidan, Yetunde Oluwakami, James Seuu ve Aisha Bashir Nuhu tarafindan Futbol Yardım Turnuvası gerçekleştirildi.

DAÜ Uluslararası Ofis sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuvaya toplamda 8 takım katılarak, kıyasıya rekabet ettiler. Ayrıca, turnuvayı seyretmeye gelen izleyiciler arasında da yardım kutusu dolaştırılarak para yardımı toplandı. Futbol Yardım Turnuvası’ndan elde edilen gelir, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlandı.

Turnuvada ilk üçe giren takımlara madalyalar verildi ve böylesine anlamlı bir etkinlikte görev aldıklarından dolayı tüm takımlara teşekkür edildi. Turnuvaya katılan ve destek olan kişiler, böyle bir proje içerisinde yer almış olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Diğer taraftan, etkinliği düzenleyen öğrenciler de kanserle mücadele eden çocuklara bir nebze de olsa yardımcı olabilmenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek, herkesin bu anlayışa sahip olması gerektiğini vurguladılar