Havadis Spor'da yer alan habere göre, Küçük Kaymaklı’da dün yapılan genel kurulda başkanlığa tek aday olan Ahmet Dirgen 21 yılın ardından yeniden seçildi. Dirgen, 1995-1997 yılları arasında başkanlık yapmıştı.

Divan başkanlığını Harper Orhon’un yaptığı genel kurul 100’e yakın üyenin katılımı ile gerçekleşti.

Faaliyet ve Mali rapor onaylandı

Genel kurulda ilk sözü alan görevi devreden başkan Hasan Tosunoğlu, bu görevde kaldığı süre zarfında camiaya sahip çıktıklarını ancak zaman zaman duygusallıklar da yaşadığını belirterek faaliyet raporunu okudu. Faaliyet raporu oy çokluğu ile onaylandı.

Yönetim kurulu üyesi Nevzat Nevzat tarafından okunan mali rapor ise, oy birliğiyle onaylandı.

Gerginlik büyümeden önlendi

Zaman zaman gerginliğin yaşandığı genel kurulda, bazı üyeler arasında çıkan tartışmalar, istenmeyen olayların yaşanmasına neden olmasına rağmen olaylar fazla büyümeden önlendi.

Dirgen başkan

Başkanlık için tek başvuruyu yapan Ahmet Dirgen yaptığı konuşmada, kulübün zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “bu camiaya yakışmayacak hareketlerden kaçının. Kulübe sahip çıkmak için geldik. Bu büyük camiayı genç arkadaşlarımızla birlikte yeniden eski günlerine kavuşturmak için görevi kabul ettim. Kaymaklıda birlik olunduğunda aşılmayacak sorun yoktur.”dedi.

Yeni yönetim

Ahmet Dirgen başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer alıyor:

Mert Atakan, Akay Aşina, Fuat Meşe, Fatih Öztürk, Ertuğ Ağın, Murat Sair, Halil Sarıkaya, Çağdal Atakan, Kemal Çakır, Avşar Kişmir, Ruşen Kişmir, Mehmet Can, Mehmet Mişon ve Mehmet Manavoğlu