Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli ile görüşmek üzere Türk Telekom Arena'ya gitti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından bugün öğle saatlerinin ardından teknik direktör Mustafa Denizli ile görüşmek üzere Türk Telekom Arena'ya gitti. Mustafa Denizli ile telefonda bir görüşme yaptıklarını belirten Başkan Özbek, "Kendisiyle görüşeceğiz. Anlaşabilirsek Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olarak görev almasını istiyorum. Öğleden sonra toplanacağız" dedi.

Basın mensuplarının yönetimde bazı isimlerin Denizli'ye karşı olduğu yönündeki sorularına ise Özbek, "Böyle bir şey yok. Mustafa Denizli Galatasaray'ın tarihine geçmiş. Galatasaray'da yetişmiş bir teknik direktör. Yönetimde kim ne maksatla bunu söyleyebilir? Mümkün mü? Nereden çıktı bilmiyorum. Benim bulunduğum kulübün içinde kimse böyle şeyler söyleyemez" diye cevap verdi.

Sözleşme ile ilgili sorular üzerine ise Özbek, "Hocanın da görüşü önemli. Şu anda bir görüş belirtmek yanlış olur. Bugün gündemimiz Denizli hoca ile görüşmek" ifadelerini kullandı.