Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yarın bir araya geleceklerini belirterek, "Yarından sonra daha doyurucu ve taraftarlarımızın hoşuna gidecek mesajlar vereceğiz" dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün eski başkanı Ünal Aysal'ın annesi Muazzez Aysal'ın cenazesine katılan Özbek, ardından kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yarın bir araya geleceklerini ifade eden başkan Özbek, "Hamza hoca yurt dışındaydı, Almanya'ya gitti. Bugün dönmüş olması lazım. Yarın Hamza hoca ile buluşacağız. Elinde iç ve dış transfer olarak geniş bir liste var. Bu listeyi değerlendireceğiz. Galatasaray her zaman yıldızlar topluluğu olmuştur. Bu sezon da çok iyi bir futbol izlettirmek için çalışmalar yapacağız. Yarın kendisi ile bu konularda görüşeceğiz. Taraftarımız merak etmesin, geliyoruz" diye konuştu.

"TARAFTARIN HOŞUNA GİDECEK MESAJLAR VERECEĞİZ"

Hamzaoğlu ile görüştükten sonra transfere ilişkin açıklamalarda bulunacağını ifade eden Özbek, "Hamza hoca bu planlamayı yapmıştır. Bunu görüşme fırsatım olmadı. Transferleri tartışma zamanı bulamadık. Yarından sonra daha doyurucu, taraftarlarımızın hoşuna gidecek mesajlar vereceğiz. Hocayla son görüşmeyi yaptıktan sonra açıklamalarda bulunacağız" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY'DA HERKES OYNAMAK İSTER"

Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Ibrahimovic'in sorulması üzerine Özbek, "Galatasaray'da herkes oynamak ister. Biz Hamza hocanın projesini takip edeceğiz" dedi.

"KİMSE KÜS OLDUĞUMUZU DÜŞÜNMESİN"

Eski yönetimde yer alan Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün şampiyonluk kutlamalarının ardından kendisi ile küslük yaşadığı iddialarına ilişkin ise başkan Dursun Özbek, "Ali ve Abdurrahim benim yakın arkadaşlarım. Küslük söz konusu değil. Medyada yazıldığı gibi bir durum söz konusu değildir. Hiç kimse küs olduğumuzu düşünmesin" şeklinde konuştu.

"BANA DEĞİL, HAMZA HOCA'YA SORUN"

Özbek, kulübün televizyonu muhabirinin transfere ilişkin bir sorusuna, "Ben kulübün antrenörü değilim. Bana sorduğunuz bütün bu soruları Hamza hocaya sormanız gerekir" diye yanıtladı.

"FLORYA'DA BAKIM EKSİKLİĞİ VAR"

Florya Metin Oktay Tesisleri'nin ihmal edildiğini dile getiren Özbek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Florya tesis olarak ihmal edilmişti. Florya bizim her şeyimiz. Her tarafını gezdim. Bu haftadan itibaren yenileme çalışmaları yapılacak. Bakım eksikliği var. Bazı mekanların yenilenmesi lazım. Yeni sezona pırıl pırıl bir tesis ile gireceğiz."

"ATAMAN HEPİMİZDEN ÇOK GALATASARAYLI"

Galatasaray'ın erkek basketbol takımının başantrenörü Ergin Ataman ile sözleşme uzatılmasına ilişkin ise Özbek, "Ergin hoca hepimizden çok daha fazla Galatasaraylı. Onun sözleşme yapmaması düşünülmez. Kendisine teşekkür ediyoruz. Yönetim olarak Ergin hocanın davranışından çok mutluyuz. Basketbolda da bu sezon iyi sonuçlar alacağız" diye konuştu.

"GALATASARAY'IN BÜYÜLÜ BİR TARAFI VAR"

Galatasaray'a hizmet ederken yorulmadığını ifade eden Özbek, sözlerini şöyle tamamladı:

"O heyecanı taşıyoruz. Galatasaray'a hizmet etmek şerefli bir görev. Daha enerjik hissediyorsunuz kendinizi. Ailem başkanlık sürecine alıştı. Galatasaray'ın büyülü tarafı var. Hizmet aşkıyla her şeyi unutuyorsunuz."