Takımla ilk antrenmana çıkan Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Elazığspor camiasını istediği noktaya getirmek için gerekenin sahada çalışan bir takım oluşturmak olduğunu ve kendisinin bunu ortaya çıkaracağımı düşündüğünü söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Vartaş Elazığspor, 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına akşam antrenmanı ile devam etti. Antrenmana dün anlaşma sağlanan ve bugün Elazığ'a gelen yeni teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde gerçekleşti. Bordo-beyazlı ekibin tam kadro yer aldığı antrenman ısınma hareketleri ile başlayarak kısa pasla devam etti. Antrenmanın ikinci yarısında ise takım iki grup halinde maç yaptı.

Bugün gelerek takımın başına geçen teknik direktör İbrahim Üzülmez de düşüncelerini paylaştı. Üzülmez, "Elazığspor yıllarca süper ligde oynamış, geçmişte de başarılı olmuş. Başkanımızla da konuştuk. Benim hedeflerimle ölçüşen bir takım, dolayısıyla böyle bir teklifi kabul ettik. Yapacağımız, yapılması gereken işler var" dedi.

"SAHADA ÇALIŞAN BİR TAKIM ORTAYA ÇIKARACAĞIM"

Bayram Bektaş'ın takımı iyi bir yerde bıraktığını kaydeden Üzülmez, "Bizim de yapmamız gereken iş bu saatten sonra Bayram hocamızın bıraktığı bayrağı daha iyi yerlere çıkarmaktır. Bu düşünce içerisinde buraya geldik. Belki çok fazla antrenörlük deneyimim yok ama takdir edersiniz ki 11,12'ye yakın üst düzey hocayla çalıştım. Onlardan da aldığımız bilgi birikimler var. Onları da oyuncularımıza aşılayacağız" diye konuştu.

Oyuncularla da görüştüğünü aktaran Üzülmez, şöyle devam etti:

"Yapılması gereken çalışmak, çalışmak, çalışmak. Eğer başarılı olmak istiyorsak, Elazığspor camiasını istediği noktaya getirmek istiyorsak yapmamız gereken şey sahada çalışan bir takım oluşturmaktır. Ben bunu ortaya çıkaracağımı düşünüyorum. Bir kolej takımı havası içerisinde olup, Elazığspor'u istediği hedeflere getirmek istiyoruz. Üstümüze düşen görevi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki dönemlerde de bu takımın daha iyi yerlerde olacağını göreceğiz."

"İSTEYEN, KOŞAN BİR TAKIM ORTAYA ÇIKARTACAĞIZ"

Hırslı olunmazsa başarılı olma şansının da olmadığını kaydeden Üzülmez, "Ben oyuncularıma da bunu söyledim. Bir kere güçlü olmazsak, saha içindeki mentalitemiz bu olmazsa başarılı olma şansımız yok. Bunu da yapmak için çok çalışmalıyız. Oyunculuk zamanımda da nasıl hırslı olduğumu tüm futbol severler biliyor. Bu düşünceyi oyuncularımıza aşılamaya çalışacağız. Agresif, isteyen, koşan ve mücadele eden bir takım ortaya çıkarmaya çalışacağız. İnşallah bunu da oyuncularımla birlikte başarıp Elazığspor'u istenilen noktaya getiririz. 4 yardımcım olacak. Arkadaşlarımızla beraber, gerekirse 24 saat Elazığspor'un başarısı için çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tabii ki kolay değil. Futbol zor bir oyundur. İyi oyuncuları ve mücadelenin üst düzeyde olduğu bir ligdeyiz. Amaç o mücadelemizi üst seviyelere çıkarmak. Enteresan bir ligdeyiz. Bir maç kaybedip çok aşağılara da inebilirsiniz, bir maç kazanıp üst sıralara da çıkarsınız. Bu ligi tabii ki tanımak için bizim de belli bir süreye ihtiyacımız var" diyerek sözlerini tamamladı.

Elazığspor İbrahim Üzülmez’e emanet

Elazığspor İbrahim Üzülmez’e emanet