Fenerbahçe ile yolları ayrılan Emre Belözoğlu, mümkün olduğunca namaz kılmaya çalıştığını ve abdestsiz maçlara çıkmadığını söyledi.

Sezon sonunda Fenerbahçe'nin sözleşme yenilememesi üzerine Medipol Başakşehir ile anlaşan Emre Belözoğlu, TRT Diyanet'te yayınlanan bir programa konuk oldu. Belözoğlu, maçlardan önce mutlaka abdest aldığını belirterek, "Biz kadere teslim olmuş insanlarız. Her maç öncesi hayırlısını ister, dua ederim. Hiçbir zaman abdestsiz maça çıkmam. Görünen şer bazen hayır olabiliyor. Tam tersi bazen de hayır, şer olabiliyor" dedi.

"ELİMDEN GELDİĞİNCE NAMAZ KILMAYA ÇALIŞIYORUM"

Tecrübeli futbolcu, elinden geldiğince namaz kılmaya çalıştığını ifade ederek, dua ile ilgili bir anısını paylaştı. Emre, "Mallorca maçı öncesi odada dört oyuncuyuz. İsimlerini söylemeyim. O gün maçtan önce odada bulunan diğer abilerle birlikte dua ettik. Namaz, tesbih işte... O gün maçı 4 golle biz kazandık. Golleri de odanın içindeki 4 kişi attı. O zaman duanın önemini bir kere daha anladık. Allah'a hamd olsun" diye konuştu.

Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor ile oynanan maçtan dönerken Fenerbahçe takım otobüsünün uğradığı silahlı saldırının hatırlatılması üzerine Emre Belözoğlu, "O gün sadaka topladık. Belayı def için. Ya verdiğimiz bir sadaka ya da bir dua bizi korudu" şeklinde konuştu.