Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, "Bu sene taraftarımız yanımızda ve çok destek veriyorlar. En çok onları özlemişiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan sarı-lacivertlilerde tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Ligde kolay maçın olmadığına dikkat çeken Demirel, Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılarak, liderliklerini sürdürmek istediklerini belirtti.

"KASIMPAŞA'NIN SAHASI UĞURLU GELİYOR"

Kasımpaşa'nın lige iyi başladığını ve aldığı puanlarla üst sırada yer aldığını dile getiren tecrübeli isim, "Geçen yılla kıyasladığımızda Kasımpaşa'da çok büyük fark var. Daha derli toplu, daha az gol yiyen bir Kasımpaşa var. Güzel maç olacağını tahmin ediyorum. Bize de her zaman Kasımpaşa sahası uğurlu gelmiştir, hep iyi sonuçlarla ayrılmışızdır. Umarım 3 puanı alıp evimize geri döneceğiz. Lideriz ve liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Son hafta Antalyaspor karşısında son dakikada attığımız golle de olsa çok güzel bir galibiyet yaşadık. İnşallah bu haftayla birlikte galibiyetin sevincini pekiştirip, kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

"GEÇEN SEZONDAN ÇOK FARKLI KASIMPAŞA"

Kasımpaşa'nın geçtiğimiz yıla göre daha derli toplu bir oyun sergilediğine dikkat çeken başarılı file bekçisi, "Geçen sezondan çok farklı bir Kasımpaşa var. Geçen sezon çok pozisyon veren, çok gol atıp, çok gol yiyen bir takım vardı. Bu sene savunmayı iyi yapan, 2 de yabancı stoper aldılar. Skoru getirecek golleri bulup, sonuca yansıyan puanlar aldılar. Güzel maç olacak. Zaten artık Türkiye Ligi'nin kalitesi çok yükseldi. Kötü maç olmuyor. Her takım birbirini yenebiliyor. Farklı galibiyetlerden ziyade bir farklı veya berabere biten maçlar oluyor" diye konuştu.

"EN ÇOK TARAFTARI ÖZLEMİŞİZ"

En çok taraftarı özlediğini dile getiren kaleci Volkan Demirel, "İnşallah taraftarımızın da desteği ile eminim ki maça geleceklerdir. Bu sene taraftarımız yanımızda ve çok destek veriyorlar. En çok onları özlemişiz ,ben bir önceki röportajımda da bunu söylemiştim. Onlarla beraber güzel bir galibiyet alıp evimize geleceğiz" diye konuştu.