Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Benfica'ya 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Önemli bir kayıp, üzgünüz. Şampiyonlar Ligi'nde bu golleri yemememiz lazımdı" dedi.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. maçında deplasmanda karşılaştığı Benfica mücadelesinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, "İlk yarı iki taraf da pozisyon bulamadı. İkinci yarı yediğimiz golden sonra reaksiyonu çabuk verdik. Oyunu daha iyi tutabilmemiz gerekirdi. Rakibin 10 kişi kalmasından sonra şanslar yakaladık. En azından beraberliği yakalamamız lazımdı. Önemli bir kayıp, üzgünüz. Önümüzdeki maç çok fazla önem kazandı. Cezalılarımız da var Madrid'de. Şampiyonlar Ligi'ne tekrar konsantre olmamız için vaktimiz var. Dönüp hemen çok çabuk Rize maçına hazırlanmamız lazım" dedi.

Hakemin iki tarafa da yanlış kartlar verdiğini ifade eden Ergün, "Bu maçın temposunda ve ağırlığında sırıttı" diye konuştu.

Muslera'nın performansının sorulması üzerine Cenk Ergün, "Bütün takım çok üzün, Muslera da çok üzgün. Önemli pozisyonları engelledi ama çok basit goller yedik. Şampiyonlar Ligi'nde bu golleri yemememiz lazımdı. Umarım bundan ders alacaktır takım" diye konuştu.