PTT 1. Lig'in 8. haftasında kendi evinde Yeni Malatyaspor'a 2-1 mağlup olduktan sonra teknik direktörü Sefer Yılmaz ile yollarını ayıran Giresunspor, ligin 7. haftasında Balıkesirspor'dan istifa eden eski hocası Erkan Sözeri ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Giresunspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısı ile Erkan Sözeri ile anlaşıldığını duyuran Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Erkan Sözeri'yi aileden biri olarak tanımladı.

BOZBAĞ: "CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN"

Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla Sefer hoca ile yollarını ayırdıklarını belirten Bozbağ, "Ben öncelikle kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum, Giresunspor'a yaptığı hizmetlerden dolayı. Sefer hoca ile yollarımızı ayırdıktan sonra çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürerek teknik direktörlüğe de kendi ailemizden biri olarak gördüğümüz Erkan hocaya teklif götürdük. Sağ olsun o da Giresunspor'un şartlarını bilerek ve Giresunspor'u yormadan 1 yıllık anlaşmaya imza attı. Geçen sene yakaladığımız bir ivme vardı. Bundaki en büyük etkenlerden biri de hem onun, hem bizim, hem şehrin beraber bir aile dinamiği oluşturmasıydı. Bunu tekrar aynı şekilde sağlamak için hoca hiç tereddüt etmeden kabul etti. Camiamıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

SÖZERİ: "GİRESUNSPOR İLE OLAN BAĞLARIMIZ ÇOK FARKLI"

Tekrar bu camianın içinde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Sözeri, "Öncelikle başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun bize gösterdiği yakınlıktan dolayı ve bize güvendikleri için tekrar teşekkür ediyorum. Çünkü biz Ordu'da çalıştıktan sonra Giresun'a gelip hakikatten biz geçen sene talep gördüysek teknik adam bazında bunda Giresunspor'un payı çok büyüktür. Balıkesirspor'u bıraktıktan sonra 3-4 takımdan teklif almama rağmen biraz dinlenmeyi tercih etmiştik ama ani gelişen olaydan sonra bu külüple olan bağlarımız çok farklı ve o yüzden de hiç sıkıntı olmadan görevi kabul ettik" ifadelerini kullandı.

Erkan Hoca imzayı attı