Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sportif Direktör Süleyman Hurma, Erkan Zengin'in özel bir işi olduğu için izin aldığını belirtti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Erkan Zengin ile sakatlıkları bulunan Bosingwa ve Uğurcan dışındaki tüm futbolcular katıldı. Antrenmana geçirdiği ağır gribal enfeksiyonu kısmen atlatan N'Doye ile belindeki ağrı nedeniyle iki gündür antrenmanlara çıkmayan Oscar Cardozo da katıldı. Osmanlıspor maçının ardından Erkan Zengin ile tartışan Mehmet Ekici de antrenmana çıktı. Ekici antrenmanda sakatlığı bulunan Alper ve hasta olan N'Doye ile birlikte takımdan ayrı olarak koşu yaparken, bordo-mavililer önce dar alanda pas çalışması ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

'ERKAN ZENGİN'E İZİN VERDİK'

Antrenman öncesi 10-20 Eylül tarihleri arasında Passolig ile yapılan organizasyon sonrası kombine alan taraftarlar arasında yapılan çekiliş sonrası seçilen 4 taraftar futbolcularla tanışıp imzalı forma aldı. Trabzonspor Sportif Direktör Süleyman Hurma, Erkan Zengin'in özel bir işi olduğu için izin aldığını belirterek, "Erkan Zengin kart cezalısı olduğu için Mersin İdmanyurdu maçında oynayamayacak. Bizden halletmesi gereken bir özel işi olduğu için istedi. Biz de kendisine izin verdik. Bunun arkasında başka bir sorun aranmasın. Mehmet de umarım sakatlık sürecini en kısa zamanda tam olarak atlatır ve aramızda hazır bir şekilde yer alır" dedi.

Erkan Zengin’e izin verdik

Erkan Zengin’e izin verdik

Erkan Zengin’e izin verdik