Bursaspor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, herkesin parmak ile göstereceği bir takım oluşturacaklarını söyledi. Orta sahaya bir transfer daha yapabileceklerini ifade eden Sağlam, Ozan İpek ve Aydın Karabulut'un ise futbol hayatlarını bundan sonra başka yerde devam edeceklerini belirtti.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda oynanacak olan Medipol Başakşehir maçının hazırlıkları Yeşil Bursa ile yapılan antrenman maçıyla devam etti. 45'er dakikalık 2 devre halinde oynanan müsabakadan Bursaspor'un A Takımı, 4-2 galip ayrıldı. A Takımın gollerini 3. ve 35. dakikada Miroslav Stoch'dan, 79.dakikada Aziz Eraltay'dan ve 86. dakikada Furkan Soyalp'den geldi. Pilot Takımın golleri ise 34. dakikada penaltı atışından Barış Sinan Üstün ve 82.dakikada Enes Ata kaydetti.

Antrenman maçının ardından açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligin ilk iki haftasına skor anlamında iyi başlayamadıklarını söyledi. Çeşitli olumsuzlukları ön plana çıkarmak istemediğini belirten Sağlam, "Kadro yapılanması itibari ile tam istediğimiz organizasyonu yapamadık. Daha 32 haftamız var. Sutter'in de aramıza katılması ile özellikle ön bölgedeki sıkıntılarımız azalacak" diye konuştu.

"PARMAK İLE GÖSTERİLEN BİR TAKIM OLACAĞIZ"

Adaptasyon sorunu yaşadıklarını ifade eden Sağlam, "Ama bu dönemi en az kayıpla atlatmak için birbirimize destek olmalıyız. Bu doğrultuda Başakşehir maçı biçim için hem milli takım arasına moralli girmek ve camiamızın motivasoynunu üst seviyeye çıkarmak anlamında önemli bir karşılaşmadır. Bu takım çok iyi bir takım olacak. Sıkıntılarımız ortadan kalktığında Bursasporluların keyifle izleyeceği ve Türk futbol kamuoyunun parmakla göstereceği bir takım haline geleceğiz. Ben buna inanıyorum" dedi.

"OZAN VE AYDIN, KENDİLERİNE TAKIM BULACAKLAR"

Ertuğrul Sağlam Japon oyuncu Hosogai'ı orta ikilide düşündüğünü belirterek, "Orta alana son bir transferle transfer sezonunu kapatacağız. Ozan İpek ve Aydın'a bundan sonraki dönemde beraber olamayacağımızı söyledik. Kulüp olarak da yardımcı olacağımızı ilettik. Gelen teklifler var. Onlarda bunları değerlendirecekler. Kendilerine izin verdik. Onlarda futbol hayatlarını bundan sonra başka yerde devam edecekler" ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Sağlam’dan iddialı sözler