Süper Lig’in 25. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Eskişehirspor, Avrupa kupalarını hedefleyen Akhisar Belediyespor ile karşılaştı.

Maça çok hızlı başlayan Eskişehirspor, 8’de Nadir Çiftçi ve 10. dakikada Engin Bekmedir’in golleriyle 2-0’ı buldu. 44’te Rodallega’nın golüyle soyunma odasına 2-1’lik skorla gidildi.

65’te yeniden sahneye çıkan Rodallega durumu 2-2’ye getirdi. 10 dakika sonra Engin Bekdemir’in duran topta kaleye yönelen vuruşu ağlarla buluştu ve Eskişehirspor maçta yeniden öne geçti: 3-2.

BERABERLİK GOLÜ SONRASI SAHA KARIŞTI

81. dakikada ise maçta ortalık karıştı. Onur Ayık’ın durumu 3-3’e getiren golü sonrası Eskişehirsporlular uzun süre topu sakatlık nedeniyle Akhisarspor’a verdiklerini ve oyun kenarına alınan arkadaşlarının sahaya dahil olmadığını düşünerek golün Fair-Play dışı olduğunu savundu. Bu sırada yedek kulübesinden oyuncular da sahaya girdi ve maç uzun süre durdu.

12 DAKİKA UZATMA VERİLDİ

İtirazlar sonucu değiştirmedi ve maç 3-3 oldu. 12 dakikalık uzatma bölümü sonrası iki taraf da başka gol atamadı ve mücadele 3-3’lük eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Eskişehirspor puanını 18, Akhisar Belediyespor ise 38 yaptı.