Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, amansız bir hastalığa yakalanan 43 yaşında Bursaspor fanatiği Adnan İncebay'ı ziyaret etti. Sağlam, fanatik taraftara imzaladığı Bursaspor formasını hediye etti.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor Yöneticisi Sezai Çelik ile birlikte, Bursaspor'un fanatik taraftarı olan ve amansız bir hastalığa yakalanan Adnan İncebay'ı İnegöl'deki evinde ziyaret etti.

Mesudiye Mahallesi Pazarcık sokaktaki evinde ikamet eden Adnan İncebay, Ertuğrul Sağlam'ı görünce büyük heyecan yaşadı. Bu ziyaretin kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu ifadene İncebay, "Bundan daha güzel ne olabilir? Gerçekten çok mutlu oldum. Çok çok teşekkür ederim. Bursaspor'un fanatik taraftarıyım" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, "Adnan'ın çok iyi bir Bursaspor taraftarı olduğunu biliyorum. Kendisini daha önceden de tanıyorum. Rahatsızlık geçirdi. İnşallah Allah yardımcısı olacak, sağlığına tekrar kavuşacak ve tekrar kendisini maçlara davet edeceğiz" diye konuştu.

"BİZİ SEVENLERİ DAHA MUTLU ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Takımı yavaş yavaş toparlamaya çalıştıklarını aktaran Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her geçen gün daha performans ortaya koymaya çalışıyoruz. Bizi sevenleri daha mutlu etmek için çalışıyoruz. Herkesin özlediği yere Bursaspor çıkacak. Biz bundan eminiz. Bizi sevenlerin dualarıyla da güzel günler yakında."

"GÖNLÜMÜZ MİLLİ TAKIMDAN YANA"

Milli takımın cumartesi günü oynayacağı Çek Cumhuriyeti maçının sorulması üzerine Sağlam, "Gönlümüz milli takımdan yana, dualarımız onlarla beraber. İnşallah onlarda cumartesi günü güzel bir maç oynayacaklar. İzlanda maçına bir bayram havasında çıkmamızı sağlayacak sonucu alacaklardır. Kendilerine yürekten inanıyorum. Allah yardımcıları olsun. İnşallah biz de maça giderek destekleyeceğiz. İyi bir maç sonucunda milli takım Avrupa Şampiyonası'na katılma yolunda ciddi bir engeli aşarak hepimizi mutlu edecektir" dedi.

Sağlam ziyaretin sonunda İncebay'ı da Bursaspor - Antalyaspor maçına davet etti.

Fanatik taraftara sağlam moral

Fanatik taraftara sağlam moral