A Milli Takım’ın Fransa’da düzenlenen EURO 2016’da sergilediği performansa yönelik eleştirilere Fatih Altaylı da dahil oldu. Bir televizyon programına katılan Altaylı, Terim ve öğrencilerini sert bir şekilde eleştirdi.

“BENZER KÖTÜLÜKTE BİR TAKIM DAHA YOK”

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in eleştiriye tahammülü olmadığını belirten Fatih Altaylı, “Bu üstten bakan, eleştiri kabul etmeyen tavır nedir? Hadi bir kişiye ülke olarak katlanıyoruz mecburen… Ama bu nedir? Yok hesap soracağım falan…” dedi.

Altaylı, “Oyuncuları nasıl görüyorsunuz” sorusuna, “Bizim Milli takım kadar duran, Bizim Milli takım kadar yan pas geri pas yapan ve bunun sonucunda da pres yeyip sürekli top kaptıran başka takım ben görmüyorum. Türkiye’ye benzer kötülükte başka bir takım daha yok” şeklinde cevap verdi.

Fatih Altaylı, milli takımdaki prim krizine ilişkin ise, “Kıytırık bir golle şampiyonaya gideceksin. Sonra yarım milyon lira prim alacaksın. Aya roket mi fırlatıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

A Milli Takım EURO 2016’ya Hırvatistan ve İspanya mağlubiyetlerinin ardından Çek Cumhuriyeti’ni mağlup ederek veda etmişti.