Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'ın antrenmanına torunu Yaman ile birlikte katıldı.

Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Kazakistan'la karşılaşacak olan A Milli Takım, bu maçın öncesinde İstanbul'da Bulgaristan ile oynayacağı hazırlık maçının çalışmalarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ise gazetecilere sürpriz yaparak antrenmana, yarın 1 yaşını dolduracak olan kızı Merve Terim Çetin'in oğlu Yaman ile katıldı. Renkli görüntülere sahne olan antrenman öncesi Terim, torunu minik Yaman ile kameralar karşısına geçti. Terim yaptığı açıklamada, "Yaman'ın yarın doğum günü. Beni ziyarete gelmiş Merve ile. Böyle bir sürpriz yaptık size. Teşekkür ederim size. Bugünkü röportajımızı beraber yaptık" ifadelerini kullandı.

Röportaj sırasında "dede" diyen Yaman için Terim, "İlk defa "dede" diyor zaten. Yaman biliyorsunuz "yaman" doğdu. Yaman bir mücadeleden sonra yarın tam bir sene doluyor. Hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Neşeli başlayan antrenman öncesi Yaman'ı milli futbolcuların yanına götüren Fatih Terim, futbolcular ile hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.