Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında bu akşam, evinde 22 maçtır yenilmeyen Yunan ekibi Atromitos ile karşı karşıya gelecek.

Atina Peristeriou Stadı'nda oynanacak maç saat 21.00'da başlayacak ve karşılaşmada İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çalacak. Bu maçın rövanşı ise 27 Ağustos Perşembe günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe, rövanş maçında turu getirecek sonucu elde ederse, Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazanacak.

193. AVRUPA MAÇI

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Ukranya'nın Shakhtar Donetsk takımıyla karşılaşan ekibimiz, Şükrü Saracoğlu'nda 0-0 berabere kaldığı rakibine deplasmanda 3-0 mağlup olmuş ve Şampiyonlar Ligi'nden elenmişti. Avrupa arenasına UEFA Avrupa Play-Off turunda devam eden Fenerbahçe, Atromitos karşılaşmasıyla birlikte Avrupa'daki 193. maçına çıkacak. Sarı lacivertlilerde hedef, turu geçmenin yanında, evinde oynadığı son 22 resmi müsabakada yenilgi yüzü göremeyen Yunan ekibinin bu unvanına da son vermek.

İTALYAN HAKEM

Fenerbahçe ile Yunan ekibi Atromitos arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çalacak. Maçın yardımcı hakemliklerini Lorenzo Manganelli, Andrea Padovan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Andrea Gervasoni.

20 KİŞİLİK KADRO

Fenerbahçe'nin, Yunanistan'ın Atromitos takımı ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçının 20 kişilik kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

"Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, H. Ali Kaldırım, Caner Erkin, Şener Özbayraklı, Raul Meiereles, Josef de Souza, Mehmet Topal, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Luis Nani, Moussa Sow, Jose Fernandao, Robin van Persie."