Turkish Airlines Euroleague A Grubu 6. hafta müsabakasında Alman ekibi Bayern Münih ile karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 84-67 galip ayrıldı. Bu sonuçla galibiyet sayısını 5'e çıkaran sarı-lacivertliler A Grubu'ndaki liderliğini korudu.

Audi Dome'da oynanan maça Fenerbahçe Bobby Dixon, Luigi Datome, Nikola Kalinic, Jan Vesely ve Ekpe Udoh beşiyle başladı. Karşılaşmaya taraftarlarımızın da desteğiyle müthiş bir başlangıç yapan Fenerbahçe, ilk periyodu 20 sayı farkla 10-30 önde tamamladı.

İkinci periyotta 5 sayılık seri bulan Fenerbahçe skoru 13-35'e taşıdı. Rakibin boyalı alanda etkili olmasına izin vermeyen sarı-lacivertliler, Datome, Antic ve Melih'le farkı açarken Vesely'nin smacıyla farkı tekrar 20 sayıya çıkardı. (28-48) Kalan sürede skor farkının kapanmasına izin vermeyen Kanarya, soyunma odasına 30-50 önde gitti.

İlk iki periyotta olduğu gibi üçüncü periyotta da agresif savunmasını sürdüren Fenerbahçe, son çeyreğe 22 sayı farkla önde girdi. (43-65)

Son periyotta Fenerbahçe, Jan Vesely ve Pero Antic'in elinden bulduğu 4 sayılık seriyle skoru 48-71 yaptı. Oyun ritmini bir an olsun düşürmeyen sarı-lacivertli takım Antic ve Dixon'un arka arkaya bulduğu üçlüklerle skoru 54-77'ye çıkardı. Kalan sürede de etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe karşılaşmayı 84-67 kazandı.

Fenerbahçe, Alman ekibi yendi liderliğini korudu

Fenerbahçe, Alman ekibi yendi liderliğini korudu

Fenerbahçe, Alman ekibi yendi liderliğini korudu