Süper Lig'de geçen sezonu 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne ön eleme turundan katılan Fenerbahçe, deplasmanda 2-1 yendiği Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile evinde 1-1 berabere kalarak turu geçti. 

Sarı lacivertlilerin golünü 32. dakikada takıma yeni transfer olan Nabil Dirar attı. Deplasman ekibinin golünü ise 66. dakikada Philipp Huspek attı.

ERDOĞAN DA İZLEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Avusturya'nın Sturm Graz takımıyla oynadığı rövanş maçını izledi.Ülker Stadı'na maçın başlamasına kısa bir süre kala gelen Erdoğan, karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'la protokol tribününden takip etti.

KOCAMAN, YILLAR SONRA KADIKÖY'DE 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sarı-lacivertli takımın başında Kadıköy'de bin 544 gün sonra sahaya çıktı.

Fenerbahçe'nin başında Ülker Stadı'nda son maçına 12 Mayıs 2013'te çıkan Kocaman, bin 544 gün sonra Kadıköy'ün çimlerine sarı-lacivertli takımın teknik direktörü olarak ayak bastı.

OZAN TUFAN'A PROTESTO

Öte yandan karşılaşma devam ederken 81. dakikada Ozan Tufan oyundan alındı, yerine Mehmet Topal girdi. Bir grup Ozan Tufan'ı ıslıklayarak protesto ederken, bir grup da alkışlayarak destek verdi. Bunun üzerine teknik direktör Aykut Kocaman tribünlere dönerek protesto yapılmamasını anlatan bir işaret yaptı.

HİBRİT ÇİMDE İLK MAÇ

Ülker Stadı'nın yenilenen zemininde ilk maça çıkıldı.

Geçen sezonun son maçından sonra Ülker Stadı'nın zemini tamamen kaldırıldı ve hibrit çime geçildi. Ülker Stadı'ndaki yeni zemin olan hibrit çim beğeni topladı.Ülker Stadı'nın yenilenen zemininde ilk maça çıkıldı.

Geçen sezonun son maçından sonra Ülker Stadı'nın zemini tamamen kaldırıldı ve hibrit çime geçildi. Ülker Stadı'ndaki yeni zemin olan hibrit çim beğeni topladı.