Fenerbahçe Spor Kulübü, Düzce'nin Şıralık Mahallesi'nde yapmayı planladığı Fenerbahçe Evleri ve Sosyal Tesisleri'nin tapusunu bugün Düzce Tapu Müdürlüğü'nden teslim aldı.

Düzce'de satın alınan 20 dönümlük arsanın tapu işlemlerini gerçekleştiren Düzce Tapu Müdürlüğü, düzenlenen törenle resmi tapuyu Fenerbahçe Spor kulübü yetkililerine teslim etti. Fenerbahçe Kulübü, "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında yapılması planlanan "Fenerbahçe Evleri" projesi için ilk arsanın tapusunu aldı. Sarı-lacivertli kulüp yetkilileri Düzce'ye gelerek gerekli ödemeleri yaptı ve işlemlerin ardından Düzce Tapu Müdürlüğün'den tapularını elden teslim aldılar.

Düzce'nin Şıralık Mahallesi'nde bulunan 20 dönümlük arazi İl Özel İdare'nin yaptığı ihale sonucu Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği tarafından satın alınmıştı. Yapılan tapu teslim töreninde Düzce Tapu Müdürü Orhan Çalık, İl Özel İdaresi Müdür Vekili Necmettin Çalışkan, Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu, Fenerbahçe Mali İşler Müdürü Süleyman Gökalp ve Fenerbahçe Spor Kulübü Satın Alma koordinatörü Özcan Özsu yer aldı.

Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluna teşekkür eden Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu, "Düzce'ye çok büyük emekleri var. Buraya bakış açıları çok farklı. Düzce'de bulunan Fenerbahçelilere de şunu söylemek istiyorum. Düzce Fenerbahçeliler Derneği artık Şıralık'ta yapılacak olan tesiste görevine şube olarak devam edecek" ifadelerini kullandı.

Yapılacak olan tesisten öncelikli olarak kongre ve temsilci üyelerin faydalanabileceğini belirten Kudu, "Bunun için taraftarlarımızın bir an önce temsilci üye olmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.