Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında bu akşam Ukranya'nın Shakhtar Donetsk takımıyla karşı karşıya gelecek.

Ukrayna Lviv Arena Stadı'nda oynanacak maç saat 21.45'te başlayacak ve LİGTV'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer düdük çalacak. Müsabakada yine Almanya Futbol Federasyonu'ndan Guido Kleve ve Florian Steuer yardımcı hakemler olarak görev yapacak. Maçın 4. hakemi de Sascha Stegemann.

AVRUPA'DA 192. MAÇ

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında karşılaşacağı Shakhtar Donetsk maçıyla Avrupa arenasındaki 192. maçına çıkacak. Avrupa arenasında geride kalan 191 maçın 67'sini kazanan temsilcimiz, 86'sını kaybetti ve 38 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 237 kez havalandıran sarı lacivertliler, kalesinde 294 gol gördü.

HANGİ SKORLAR TURU GETİRİR ?

Sezon başında göreve getirilen Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, Avrupa arenasındaki 191. maçında konuk ettiği Shakhtar Donetsk ile 0-0 beraber kalmıştı. Sarı Kanarya, rövanş maçında alacağı her türlü galibiyet ve gollü beraberlikte tur atlayan taraf olacak. Mircea Lucescu yönetimindeki Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in ise tur atlaması için mutlaka kazanması gerekiyor. Rövanş maçının da 0-0 eşitlikle sona ermesi durumunda 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak. Uzatma dakikalarında da eşitliğin bozulmaması durumunda tur atlayan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

22 KİŞİLİK KADRO

Fenerbahçe'nin, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile deplasmanda oynayacağı rövanş maçının 22 kişilik kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

"Volkan Demirel, Fabiano Riberio, Erten Ersu, Bruno Alves, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Raul Meireles, Josef De Souza, Mehmet Topal, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Mehmet Topuz, Alper Potuk, Miroslav Stoch, Luis Nani, Moussa Sow, Jose Fernandao ve Robin van Persie."