UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynayacağı Molde maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Caner Erkin sevinci yaşanıyor.

Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. Pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman, yan top çalışmasının ardından antrenman çift kale maçla tamamlandı.

Sağ dizinden artroskopi operasyonu geçiren ve bir süredir tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdüren Caner Erkin, takımdaki yerini aldı. Caner Erkin, çalışmaların tamamında takım arkadaşlarıyla birlikte çalıştı. Raul Meireles ile Hakan Çinemre ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Bu antrenmanla Molde maçı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan sarı-lacivertliler, yarın saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Norveç'e gidecek.

"GALİBİYETE FAZLASIYLA İHTİYACIMIZ VAR"

Öte yandan, Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği kaleci Fabiano Ribeiro ise, FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Brezilyalı file bekçisi, sakatlığı sonrası takım arkadaşları ile çalışmalara tekrar başladığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Takımdan ayrı kaldığınız zamanlarda içinizde fazlasıyla özlem oluşuyor. Bir an önce takıma dönüp, tekrar yardımcı olmak ve çalışmalara katılmak istiyorsunuz. Sakatlık süreci ve ondan sonraki dönemde ben de en iyi şekilde çalışmaya gayret gösterdim. Artık iyileştim. Takıma yardımcı olabilmek için yavaş yavaş iyi seviyeye artık geliyorum" dedi.

"GALİBİYETE FAZLASIYLA İHTİYACIMIZ VAR"

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. hafta maçında Norveç ekibi Molde karşılaşacakları maç hakkında da açıklamalarda bulunan Fabiano, "Çok çok önemli bir karşılaşmaya daha çıkacağız. Bizim için son derece kritik bir maç olacak. Galibiyete fazlasıyla ihtiyacımız var. Karşılaşma öncesindeki süreçte çok iyi şekilde çalıştık. Sezon boyunca bizim hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşma noktasında Molde karşısında çok önem ifade eden bir karşılaşmaya çıkacağız. İyi bir maç çıkarmak istiyoruz ve tek hedefimiz galibiyet" ifadelerini kullandı.

"HEDEFLERİMİZ BÜYÜK VE BU ŞEKİLDE DÜŞÜNEREK GALİP GELECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Fabiano Ribeiro, Norveç'te farklı hava şartlarında oynayacaklarını dile getirerek, "Alışık olduğumuz bir ortam ve saha türü olmayacak ama bizim şu an bunu düşünmemiz gerekiyor. Maça en iyi şekilde hazırlanıp, saha içinde neler yapabiliriz bunlara en iyi şekilde konsantre olmamız gerekiyor. Sahayı ve havayı düşünürsek başka detaylara takılmış oluruz. Biz birlikte nasıl oynarız, nasıl en iyi şekilde performansımızı yansıtırız, buna odaklanmalıyız. Hedeflerimiz büyük ve bu şekilde düşünerek galip gelebileceğimize inanıyorum" diye konuştu.