Antalyapor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe maçından puan yada puan almak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Antalyaspor'da bu maçın hazırlıkları başladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Yusuf Şimşek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Chico dışında, tüm oyuncular katıldı. Antrenmanda Cezayirli Milli kaleci Rais M'bolhi de takımla ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Kırmızı-beyazlı takımda Gençlerbirliği karşısında ilk 11'de forma giyen futbolcular yenileme çalışmasının ardından antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular,koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada yapılan çift kale maçla çalışmaları tamamladı.

Genç teknik adam Yusuf Şimşek, bazı oyuncularıyla yakından ilgilenirken, çift kale maçta takımla beraber oynadı.

Kırmızı beyazlıların antrenmanını yerli ve yabancı yaklaşık 50 taraftar takip etti.

"TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Spor Toto Süper Lig'de geride bırakılan iki haftada güze galibiyetler aldıklarını söyledi. Ligi hafta hafta değerlendirdiklerinin altını çizen Şimşek, "Futbolcularıma teşekkür ediyorum. Tüm taktiklerimizi sahada uyguladılar. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Antalya'ya geldiğimden bu yana ilk kez bu kadar büyük taraftar topluluğu gördüm. Zamanla bu sayı daha da artacak. Sahamızdaki Gençlerbirliği maçında fazla pozisyon vermedik. İkinci yarı başında pozisyon verdik. Beraberlik golünden sonra oyunun kontrolünü elimize aldık. Futbolcularımın gayreti ve azmi galibiyeti getirdi. Yeni transferlerimizin oyuna grip skoru etki etmeleri sevindiriciydi. Güzel bir rekabet ortamı var. İnşallah bu ortamı sezon sonuna kadar devam ettireceğiz" diye konuştu.

"FENERBAHÇE MAÇINDAN PUAN YADA PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ"

Bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendiren Şimşek, "Fenerbahçe ligin en büyük takımlarından bir tanesi. Biz ona öre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Her maçımıza puan veya puanlar almak için çıkıyoruz. Fenerbahçe maçı da böyle olacak. Ama biz o maçtan puan yada puanlar kazanıp, Antalya'ya dönmek istiyoruz" dedi.

"FENERBAHÇE MAÇI İÇİN HEYECANLIYIM"

Eski takımının karşısına bu kez rakip takım teknik direktörü olarak çıkacağı için heyecanlı olduğunu dile getiren Şimşek, "Güzel ve zor bir maç olacak. Fenerbahçe'de 3.5 sene forma giydim. Şimdi ise doğup büyüdüğüm bir takımda teknik direktörlük yapıyorum. Biz profesyoneliz. Bulunduğumuz kulübe sona kadar hizmet etmek zorundayız. Şuan Antalyaspor başındayım. İnşallah uzun süreler burada çalışırım. Bu maçında diğer maçlardan farkı bana göre, 3.5 sene oynamam ve şampiyonluk yaşamam güzel bir duygu. Biz sahaya çıkıp işimizi en iyi şekilde yapmak istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

"REKABET BAŞARI GETİRİR"

Şimşek M'bolhi transferi ile ilgili ise, "Rekabet olması çok iyidir. Zaten Fornezzi'nin Ozan ve Hasan'la rekabeti iyiydi. M'bolhi ile daha önce görüşmüştük. Ama anlaşılamamıştı. Rekabetin bize başarı getireceğini düşünüyorum. Şuan Fornezzi çok iyi oynuyor. İnşallah bu rekabet Antalyaspor'a yarar sağlar" ifadelerini kullandı.

"ANTALYASPOR DAHA İYİ OLACAK"

Lig iyi hazırlandıklarını kaydeden Şimşek, "Geçen hafta ligin en çok koşan takımız bizdik. Bu haftanın sonuçları gelmedi. BU demek ki iyi çalışıyoruz demektir. Yolun başındayız. Çok çabuk konuşmak iyi değil. İlerleyen haftalarda daha iyi bit Antalyaspor izlettireceğimizi düşünüyorum. Bu başarılı çalışmada emeği geçen futbolcu, teknik heyet ve yönetime teşekkür ediyorum" diye konuştu.