THY Euroleague'de ilk hafta mücadelesinde Fenerbahçe, yarın Ülker Sports Arena'da saat 19.45'de Bayern Münih ile karşılaşacak.

Avrupa basketbolunda en üst düzey organizasyonu olan THY Euroleague'de heyecan bugün başlıyor. Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizen Fenerbahçe, tarihinde ilk defa Final-Four'da mücadele etmişti. Sarı-lacivertliler, İspanya'nın Madrid şehrinde düzenlenen Final-Four'da yarı final karşılaşmasında Real Madrid'e 96-87 yenilmiş, üçüncülük karşılamasında da Rusya temsilcisi CSKA Mokova'ya 86-80 mağlup olarak turnuvayı dördüncü olarak tamamlamıştı.

İLK MAÇ ÜLKER SPORTS ARENA'DA

Fenerbahçe bu sezon A Grubu'nda Real Madrid, Fenerbahçe, Khimki Moskova, Kızılyıldız, Bayern Munich ve Strasbourg ile ilk dörde girme mücadelesine girecek. Sarı-lacivertliler, THY Euroleague'de ilk hafta mücadelesinde Fenerbahçe, yarın Ülker Sports Arena'da saat 19.45'de Bayern Münih ile karşılaşacak. Grubun diğer karşılaşmalarında ise Kızılyıldız - Strasbourg ve Khimki Moskova- Real Madrid arasında oynanacak.

Fenerbahçe ile Bayern Münih geçtiğimiz sezon Euroleague'de ilk defa karşılaştılar. Sarı-lacivertliler, oynadığı iki karşılaşmadan da galip ayrıldı. Almanya'da oynanan mücadeleyi 93-86 yenen sarı lacivertliler, Ülker Sports Arena'da da 87-81 mağlup etmeyi başardı.