Portekiz'de oynanan UEFA Avrupa Ligi Son 16 rövanşının ardındanFenerbahçe soyunma odasında hüzün ve öfke hakimdi. Hakem Ivan Bebek’i hedef tahtasına koyan futbolcular, "Bunu hak etmedik. Bu kadar ucuz olamaz. Koca senenin emeğini bir hakem gelip çalışor. Basel’de final oynamayı hedefliyorduk, bu yapılanlar hiç de adil değil” dediler.

Milliyet'in haberine göre; özel işleri nedeniyle Portekiz’e gitmeyen Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ’ın da televizyon başında çok sinirlendiği öğrenildi. Sarı-lacivertli kulübün 1 numarasının, bugün UEFA’ya bir meptup yazarak, Hırvat hakemi şikayet edeceği belirtildi.

Öte yandan Aziz Yıldırım’ın, maç sonu futbolcuları arayarak, moral verdiği ve “Gereken yapılacak. Üzülmeyin” dediği öğrenildi.

"HAKEMLE KAZANDILAR"

Kaptan Volkan Demirel , Braga yenilgisinin ardından “Fenerbahçe yıkılmaz” mesajı verdi. Tecrübeli file bekçisi, “Fenerbahçe takımı bir maçla yıkılmaz. Biz daha çok şeyler gördük. Sadece bir maç kaybettik. Onlar da hakem yardımıyla kazandı. Biz futbolcular olarak her şeyin bilincindeyiz. Önümüzdeki maçlarda da Fenerbahçe’yi layık olduğu yere getireceğiz” ifadelerini kullandı.