Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuları Raul Meireles ve Ertuğrul Taşkıran, Adana Optimum AVM'deki Fenerium mağazasında buluştuğu taraftarlarla sohbet edip, formalarını imzaladı.

Etkinliklerinde hız kesmeyen Adana Optimum AVM, ünlü yıldızları misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Yarın Mersin'de Mersin İdmanyurdu ile karşılaşmak üzere bugün Adana'ya gelen Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuları Raul Meireles ve Ertuğrul Taşkıran, ayağının tozuyla soluğu Adana Optimum AVM'de aldı. Ünlü topçuların gelmesine saatler kala AVM'deki Fenerium Mağazası önünde uzun kuyruklar oluşturan Fenerbahçe taraftarı, futbolcuları tezahüratlarla karşıladı. Minik taraftar Ata Bilge, sevimliliğiyle futbolcuların ilgi odağı oldu. Taraftarlarının forma ve aksesuarlarını imzalayan Raul Meireles ve Ertuğrul Taşkın, onlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Takımın genç kalecisi Ertuğrul Taşkıran, beklediğinin üzerinde bir kalabalıkla karşılaştığını belirterek bu ilgiden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Taraftarın formalarını imzalayıp, fotoğraflar çektirmenin kendileri için keyif verici bir olay olduğunu anlatan Taşkıran, bu yoğun ilginin Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kanıtlar nitelikte olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin önemli oyuncularından Portekizli orta saha oyuncusu Raul Meireles ise bu tip organizasyonların her zaman güzel olduğunu vurgulayarak, "Bu tarz organizasyonların bizim adımıza son derece verimli olduğunu düşünüyorum. Kulübü ne kadar sevdiklerini, Fenerbahçe'ye verdikleri önemi ve desteği gösteriyor bu denli kalabalık. Takımımızın arkasında olduklarını her zaman bize hissettiriyorlar" ifadelerini kullandı.

ETKİNLİKLER MURAT DALKILIÇ'LA DEVAM EDİYOR

Öte yandan, Adana Optimum AVM yarın (21 Kasım Cumartesi) 16.00'da ünlü sanatçı Murat Dalkılıç'ı misafirleriyle buluşturacak.

Fenerbahçe’nin yıldızları taraftarla buluştu

Fenerbahçe’nin yıldızları taraftarla buluştu

Fenerbahçe’nin yıldızları taraftarla buluştu

Fenerbahçe’nin yıldızları taraftarla buluştu

Fenerbahçe’nin yıldızları taraftarla buluştu