Lider Beşiktaş'ın 1 puan geride bulunan Fenerbahçe'de teknik heyet ve futbolcular, rahat ve özgüvenli bir şekilde maç saatini bekliyor. Yöneticiler de son 1 hata içinde bir kaç kez tesislere giderek, Lokomotiv Moskova ve Beşiktaş maçları öncesi takıma moral verdiler.

TESİSLERDEN ÇIKIŞ SAATİ 17.45

Bugünkü öğle yemeğinden sonra istirahate çekilen sarı-lacivertliler, saat 16.00'da cafe-break ve maç toplantısı için yeniden bir araya gelecek. Teknik direktör Vitor Pereira, son taktikleri vererek maçla ilgili son konuşmalarını yapacak. Takım stada gelmek üzere ise tesislerden 17.45'te çıkacak.

MEHMET TOPAL VE GÖKHAN GÖNÜL'ÜN DURUMU SON KONTROLDEN SONRA BELLİ OLACAK

Beşiktaş maçı öncesi tek sıkıntı Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ün ağrılarının devam etmesi. Dün takımla çalışamayan ve bireysel olarak özel çalışmalar yapan 2 futbolcunun durumu maç saatinde belli olacak.

Kaburgasında çatlak olan ve aşırı zorlamalar nedeniyle şiddetli ağrıları bulunan Mehmet Topal için kulüp doktoru ve sağlık heyeti, dünden bu yana seferber oldular. İki oyuncunun sık sık kontrolleri yapılıyor ve statta ısınmaya çıktıklarında ağrıları oynamalarına engel olmazsa derbide forma giyecekler. Tecrübeli iki futbolcu da ağrıları olmasına rağmen gerekirse iğne yardımı ile sahada olmak istiyor.