Trabzonspor Takım Kaptanı Onur Recep Kıvrak, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından takım arkadaşlarına teşekkür ederken, Fenerbahçe'ye ise gözdağı verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Gençlerbirliği karşısında son dakikada bulduğu golle 3 puana uzanan Trabzonspor'da, takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, alınan galibiyet sonrası takım arkadaşlarına teşekkür etti. Geçtiğimiz günlerde bir kız çocuğu dünyaya gelen Onur, Gençlerbirliği karşısında alınan galibiyetle çifte mutluluk yaşadı.

Onur, galibiyetin son anlarda da olsa gelmesinin çok önemli olduğunu belirterek, "Bu galibiyet bizim için çok anlamlıydı. Çünkü ciddi şekilde bir moral bozukluğumuz vardı. Şimdi yüzümüz gülüyor. Fenerbahçe ile oynayacağımız maç farklı olacak. Buna sadece ben değil bütün takım inanıyoruz" dedi.

Onur, takım arkadaşlarının galibiyeti yeni doğan İlayda isimli kızına armağan etmesiyle ilgili olarak ise, "Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bana ikinci bir hediye verdiler. Baba olmak gerçekten çok güzel bir duygu. En güzeli de kızımın kimliğinde uzun zamandır ekmeğini yediğim Trabzon'un yazıyor olması. Bunu gerçekten çok istiyordum, Rabbime şükürler olsun. Eşim de ben de Trabzon'da çok mutluyuz. Saha sonuçları da iyi olunca daha da mutlu oluyoruz" diye konuştu.