Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, sakatlıkları geçen Lazar Markovic ve Fabiano Ribeiro takımla birlikte çalıştı.

Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından koşu ve koordinasyon çalışması yapan futbolcular, yan top çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü. Antrenman çift kale maçla tamamlandı.

A Milli Takım'ın Yunanistan ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında forma giyen oyuncular Ozan Tufan, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamlarken, Şener Özbayraklı ve Alper Potuk ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Öte yandan ülkelerinin milli takımlarında bulunan Luis Nani, Bruno Alves, Simon Kjaer ve Michal Kadlec'in bugün döneceği belirtildi.

Lazar Markovic ve Fabiano Ribeiro antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Abdoulaye Ba, Caner Erkin ve Raul Meireles çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü.

Sarı-lacivertliler, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını yarın saat 11.00'deki antrenmanla sürdürecek.