Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Fernandao, Türkiye A Milli Takımında oynamanın kendisi için büyük bir keyif olacağını söyledi.

Fernandao, Fenerbahçe Dergisi'nin eylül sayısına açıklamalarda bulundu. Brezilya Milli Takımı'nda oynamayı hiçbir zaman düşünmediğini ifade eden yıldız oyuncu, "Bir gün Türk Milli takımında oynama fırsatı olursa benim için büyük bir keyif olur" dedi.

"HEDEFLERİME ULAŞMAK İÇİN SÜREKLİ MÜCADELE ETTİM"

İniş çıkışların futbolun doğasında olduğunu dile getiren golcü oyuncu, "Ama önemli olan konsantrasyonu her zaman üst düzeyde tutmak. Ben her zaman ne istediğini bilen bir futbolcu oldum. Hedeflerime ulaşmak için sürekli mücadele ettim. Bugünlere gelmemde çalışmalarımın bir karşılığı diye düşünüyorum. Bursaspor'a geldiğim ilk günden bu yana performansımı üst düzeyde tutmaya çalıştım. Hedefim; Türkiye'nin en büyük takımlarında forma giymekti. Bunu da başardım. Şu anda Türkiye'nin en büyük ve en önde gelen takımlarından birindeyim" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ HER ZAMAN İÇİN ZİRVEDE YER ALMAK"

Fernandao, geçen sezon sergilediği performansı Fenerbahçe'de de sürdürmek istediğini vurgulayarak, "Fenerbahçe'de atacağım gollerle takımıma katkı sağlamak istiyorum. İnsanların benim kapasitemi gördüğünü düşünüyorum. Bunu üst düzeyde göstermeye devam edeceğim. Hedefimiz her zaman için zirvede yer almak. İyi bir antrenöre ve iyi oyunculara sahibiz ve Fenerbahçe'yi iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz. Avrupa Ligi'nde çok iyi yerlere gelme şansımız var. Finale kadar gidebiliriz. Ben o ışığı görüyorum" diye konuştu.

"PEREIRA HER OYUNCUYA EŞİT MESAFEDE"

Teknik direktör Vitor Pereira'nın her oyuncuya eşit mesafede olduğunu söyleyen Brezilyalı golcü, "Antrenmanlarda hiçbir zaman ayrım yapılmıyor. Son antrenmana kadar tüm oyuncular bir arada çalışıyor. Bütün oyuncular bu takımda oynayabileceğini ve bu takımda şansı olduğunu biliyor. Ne istediğini bilen ve bize de bunu aktarabilen bir antrenör. Aynı dili konuşuyoruz ve bunun benim için bir avantaj olduğuna inanıyorum. Onun benden istediklerini çok iyi anlayabiliyorum" açıklamasını yaptı.