Evinin önünde rahatsızlanan Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Jose Fernandao, hastaneye kaldırıldı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Jose Fernandao, evinin önünde henüz öğrenilemeyen bir nedenle bayıldı. Anında müdahale edilerek Ulus Liv Hospital Hastanesi'ne kaldırılan Fernandao'ya çeşitli tetkikler uygulandığı ve durumunun bu tetkikler sonrası netlik kazanacağı öğrenildi.

Fenerbahçe’den ’Fernandao’ açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, evinin önünde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Fernandao'nun bilincinin açık olduğunu ve tetkiklerinin sürdüğünü belirtti.

Sarı-lacivertli kulübün Brezilyalı oyuncusu Fernandao, evinin önünde fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan bilgilendirmede, futbolcunun sağlık durumu ile ilgili, "Bugün sabah yapılan antrenman sonrası evine giderken tansiyonu düşen ve fenalaşan futbolcumuz Jose Fernandao sağlık sponsorumuz olan Liv Hospital Hastanesi'ne götürülmüştür. Şu anda bilinci yerinde olan başarılı futbolcunun durumunu netleştirmek için hastanede kulüp doktorumuz Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu gözetiminde çeşitli tetkikler yapılmaya devam ediliyor. Alınacak kesin sonuçlardan sonra bilgilendirme yapılacaktır" denildi.